https://www.tacksamhet.se/ https://www.ds-gruppen.se/ https://www.gemjewlry.com/

WHO WE ARE.
Tacksamhet Gruppen AB Grundat i Sverige som ett familjeföretag 

(Passion In 3D Food Creation )är ett av de världsledande företagen på den växande marknaden för 3D Food Printing.

Revolution In The Kitchen

Vi är okonventionella upptäcktsresande, kaotiska kreativiteter och galna troende med elastiska men realistiska passioner för att kombinera mat, teknik och design för att hjälpa människor att äta hälsosammare. Vi älskar det vi gör och vi strävar alltid efter att göra vår värld till en bättre plats, en nytryckt måltid och mellanmål i taget.  Riktig mat, nytryckt.

Revolution In The Kitchen 

Dani älskar att utforska alternativa applikationer för teknik förutom den ursprungliga användningen - som delvis förklarar varför han trodde att 3D-utskrift kunde användas på mat. Han är bekymrad över människors hälsa i allmänhet och föreställde sig alltid att skapa robotar skulle kunna hjälpa människor att få en bättre livsstil.

Dani brinner för hälsa, teknik och att "göra rätt sak" och han tror att äta sunt förbättrar människor fysiskt, känslomässigt och intellektuellt - och därmed förbättras livskvaliteten. 

Investerar i hållbara konsumentvaror, avancerad teknik för återvinning och utveckling av cirkulär ekonomi. 

Revolution In The Kitchen

är en av Europas ledande initiativ för livsmedelsinnovation och arbetar för att göra livsmedelssystemet mer hållbart, hälsosamt och pålitligt. 

 Revolution In The Kitchen

är en stolt medlem av EIT Food RisingFoodStars Association.  


En 3D-skrivare är en mini-tillverkningsenhet. Förutsättningen för alla 3D-skrivare är att användaren blir tillverkare, tillverkare, skapare. Vi tog det ett steg längre och designade en 3D-matskrivare som uteslutande gjordes för att arbeta med mat, konstruerad av livsmedelssäkra material.

3D-mattryck är verkligen inte så galen efter en idé. För om du äter någonting från en livsmedelstillverkare - som förpackad mat du köper i en stormarknad - så äter du praktiskt taget redan 3D-tryckt mat: en livsmedelstillverkare tar mat, skjuter den genom maskiner, formar den, bildar den ... 

vi ' Vi har tagit samma koncept och krympt den stora mattillverkningsanläggningen till en snygg apparat för din köksbänk. Men den stora skillnaden är att vi låter dig använda dina egna färska ingredienser för att skriva ut.

Det är vårt uppdrag att förändra hur livsmedel är beredda och upplevda, med målet att bidra till en mer hållbar värld. Vi utvecklar och säljer 3D Printing Technology som gör det möjligt för proffs att skapa anpassade former, texturer och smaker genom att använda färska ingredienser eller ingredienser som annars skulle ha kastats bort.

Vår produkt - Focus 3D Food Printer - är bärbar, lätt att underhålla och enkel att använda, och därmed tillgänglig för alla. Det är tillgängligt för försäljning på en gemensam marknad och används redan av toppkockar som Jan Smink, Catering, Bakeries, Chocolatiers och Food Designers, som vill experimentera med former och förvåna sina kunder. Förutom yrkesverksamma från livsmedelsindustrin samarbetar vi med återförsäljare och FoU-centra för multinationella företag och söker med dem för vidareutveckling och användbarhet av tekniken.


Du är entusiastisk över de många möjligheterna med 3D Food Printing och vill integrera 3D-element i dina evenemang eller vill du överraska dina gäster med personliga matgåvor?

Live- Live-demonstrationer, personliga matgåvor som ge-aways och 3D-element för catering - allt är möjligt!

Välj rätt tjänst för dig från vårt stora utbud av erbjudanden.

Har du en galen idé? Du har kommit till rätt plats: vi älskar att implementera speciella idéer kreativt.

Vår produkt - 3D Food Printer - är bärbar, lätt att underhålla och enkel att använda, och därmed tillgänglig för alla. Det är tillgängligt för försäljning på en gemensam marknad och används redan av toppkockar och Food Designers, som vill experimentera med former och förvåna sina kunder.

Medan vårt huvudfokus är att sälja och utveckla 3D Food Printer, är vi också aktiva inom området tjänster. Genom att svara på det ökande intresset för 3D-mattryck ger vi demonstrationer och workshops för både offentliga och privata evenemang.Möjligheterna med 3D Food Printing är oändliga - bara Tänk, design, skapa och ÄTA!