https://www.tacksamhet.se/ https://www.ds-gruppen.se/ https://www.gemjewlry.com/ https://www.facebook.com/TacksamhetAB/

Trick or Printed Treats?!

09.09.2020

INSPIRATION


Hocus Pocus, det är dags att förbereda din Halloween-mat med Antimateria(3D Food Printer) ! Bläddra ner för att bli inspirerad till Halloween!

Den spökaste tiden på året närmar sig närmare och närmare; även i Sverige. Det amerikanska sättet att fira detta fenomen blir mer populärt för varje år. För att vara ärlig mot er vet vi att det tar lite tid att tänka på nya sätt att presentera din mat och skapa Halloween-rätter. Men det är så roligt att göra lite extra runt denna tid på året, och med vår inspiration och design försäkrar vi dig att det kommer att bli en bit kaka. Skicka bara några coola mönster till din matskrivare så fortsätter du att arbeta i ditt kök medan matskrivaren gör sitt jobb.

1. klassisk pumpa
Vill du hålla det "enkelt" på dina tallrikar? Gå efter en liten pumpa som ett roligt element i din maträtt. Du kan skriva ut det med till exempel smör, hummus och andra doppar bredvid serverat bröd, fruktdips till lunch eller grönsakspuré till huvudmiddagen. Vill du ha något större? Bli galen med vår flinande pumpa! 

2. Sticky Spiderwebs
Ett spindelnät är ett så bra mönster att dekorera dina tallrikar med. Det kan användas som utgångspunkt för dina rätter och bett: var kreativ och fyll i de öppna områdena med andra ingredienser. Funderar du på en liten Halloween-design? Mat skriv ut flera små spindelnät för att dekorera dina desserter och godis! Använd till exempel choklad till dina sötsaker, smör eller dopp för att servera med bröd, frukt eller grönsakspuré till huvudrätterna eller balsamico till dina sallader.

3. Casper the Cake-Ghost
Say BOO och skrämmande! Vi skapade en klassisk tårta här men den här designen kan användas för alla slags maträtter. Den är lämplig som smör, hummus och andra doppar till lunch eller använd designen som utgångspunkt när du gör en förrätt eller en efterrätt! Tänk bara på en lämplig maträtt och mat skriv ut denna design flera gånger i förväg och frys den! Vi försäkrar dig, dina gäster kommer att älska det. 

4. Ripped Cheesecake
En klassisk dessert men helt slet sönder ... Vi använde smulade kakor, svart frukt och en tryckbar recept cheesecake. Var kreativ med dina klassiska rätter och försök ge den en spöklik touch! Skriv någons namn i gravstenen för att skicka ett personligt meddelande 😉! 

5. Tryckt Bewitched Hat
häxa, vänligen. Även barn kan arbeta med vår Focus 3D Food Printer, säger vi nyfikna den här tiden på året som tycker att 3D Food Printing är svårt och kostar mycket tid. Många av våra kunder anordnar workshops med barn eftersom barnen älskar att deras ritningar kan omvandlas till mat. Ser du häxans lilla hatt? Den delen var 3D-mattryckt och kan användas som en liten prick på dina rätter. Mat trycker den till exempel i kakdeg och serverar den med varma drycker eller desserter.

https://www.facebook.com/TacksamhetGruppenAB